c'mon everybody it's a hamster dance!


lördag 30 januari 2010

idag fyller min älskade syster twenty-something. när man börjar komma upp i åldrarna märker man att siffror inte spelar någon större roll, hon är i alla fall närmare 20 än 30 i ett år till (you do the maths!). anyhoe så var jag uppe och sjöng med hes stämma imorse, med världens genom tiderna bästa present som passar systra mi som handen i handsken..

*trumvirvlar*

ETT DIGITALT BIB-STÄLL!!!
"En av de stora myterna kring lådvin är ju att vinet finns i en låda när det i själva verket ligger i en påse i en låda. Och hur många gånger har man inte rivit sönder den där lådan för att få ut den där svårbedömda påsen med de sista åtråvärda dropparna trots att festen inte på långa vägar är slut?
Vinstället Archie löser detta och många andra lådvinsrelaterade problem på ett enket sätt.
Ställ bara ner din vinlåda i detta praktiska, snyggt designade, droppskålsförsedda ställ så kan du utan problem få veta följande viktiga fakta:
Hur mycket vin finns kvar?
Archie berättar enkelt för dig hur många glas vin det finns kvar. Varje gång du häller upp ett nytt glas visar Archie hur många som återstår.
Hur många glas har gått åt ikväll?
Med sina fyra separata minnen kan Archie hålla reda på hur mycket det krökats denna kväll eller till och med hur många glas en viss person har druckit. Det är ditt val hur du vill använda denna funktion.
Räcker vinet över helgen?
Archie vet inte bara hur många glas det finns kvar utan gör på ett kick omräkningen till antal flaskor. På detta vis vet du vad du har att spela med eller om du måste ta en tripp till systemet."
 KÄLLA: COOL STUFF

jag hittade vinstället archie hos halfjack nån gång efter jul och tänkte direkt på min syster såklart. även om vi kan alla trolleritrix som finns för att få ut sista droppen så är det ändå värt värt värt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar